Lakering af ridser på bil og andre køretøjer

Har du fået en ridse på bilen? Så er du kommet til det rette sted. Hos Skalborg Ny Autolakering tilbyder vi lakering af ridser på bil og alle andre slags køretøjer – uanset årsagen.

Vores autolakeringsværksted ligger i Skalborg, og vi tilbyder reparation af ridser i lakken for kunder, der kommer fra vores eget lokalområde omkring Aalborg og resten af Nordjylland.

Din bil bliver så god som ny med vores kvalitetslakering

De fleste bilejere vil på et tidspunkt opleve at få en ridse i lakken. Der skal ikke så meget til, men omvendt skal der heller ikke meget til for, at vi har fikset problemet, og bilens lak er så flot som ny. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor lakeringsbranchen, og vi tilbyder altid kvalitetslakering, så du får det bedst mulige resultat i forbindelse med lakering af ridser på bil. Når vi har lakeret ridsen, vil du dermed ikke længere kunne se ridsen i lakken.

Er skaden dækket af forsikringen?

De fleste forsikringsselskaber er begyndt at lade deres kunder få udbedret bilkabuler og ridser i lakken udenom selvrisikoen. Hos Skalborg Ny Autolakering kan vi også selv taksere forsikringsskader i forbindelse med lakering af ridser på bil.

Hvad koster reparation af ridser i lakken?

Der er stor forskel på ridser i lakken på biler, og derfor er der også stor forskel på, hvor meget en lakering hos os koster.​

Priser på lakering af ridser på bil

Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Hvor stor ridsen i lakken er
  • Hvor dyb ridsen er
  • Hvor på bilen ridsen sidder henne

Du er derfor velkommen til at komme forbi vores autolakeringsværksted i Skalborg, så vi kan se omfanget og give dig en god pris på lakeringen.

Kontakt os og hør mere om reparation med lakering af ridser på bil

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores arbejde med lakering af ridser på bil, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi besvarer alle dine spørgsmål, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på reparationen.

Giv os et kald på telefon 98 18 19 02 eller skriv til vores e-mail info@skalborgnyautolakering.dk, så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.​

Firmainfo

Skalborg Ny Autolakering A/S

CVR: 16756199

Adresse​

Anker Engelunds Vej 9

9200 Aalborg SV

Kontakt

Telefon:  98 18 19 02

E-mail: info@skalborgnyautolakering.dk